توضیحات
بررسی تخصصی بالش بلونا پیلولند
مرغوب ترین و راحت ترین نوع بالش که در تمام هتل های لوکس استفاده می شود از نوع الیاف میکروژل بوده که به علت نرمی وقابل انعطاف بودن خواب بسیار راحتتری را براى مصرف کننده ایجاد می کند و به همین دلیل تمام افراد بعد از استفاده و خوابیدن در هتل ها هنگام صبح نشاط بیشترى دارند. خاصیت منحصر به فرد بودن بالش میکروژل ضد آلرژى بودن و ضد حساسیت بودن آن است و از همه مهم تر هنگام استفاده از این بالش به هیچ وجه صورتتان دچار تعرق نمی شود. این بالش برای افرادی که خواهان بالشی نرم هستند پیشنهاد می شود. بیشتر این نوع بالش ها از نوع پارچه ی میکرو بوده تا در هنگام خواب نرمی بیشتری حس شود.
مژگان (مالک تایید شده) –
ضمن تشکر از مجموعه پیلولند بابت ارسال زود هنگام و بستهبندی امن، ممنونم از شما بابت کیفیت بسیار بالای کالا،مخصوصا نسبت به قیمت. این بالش همونطور که میخواستم هم لطیف هست و هم در عین حال ایستایی خیلی خوبی داره، و از عکسش زیباتره. حتما به دوستان توصیه میکنم.
سرزمین بالش –
رضایت شما مشتریان عزیز باعث افتخار مجموعه سرزمین بالش هست
Sina (مالک تایید شده) –
عالی
بزرگ و نرم مثل ابر تمام چیزیه که میشه از یه بالش خواست
ریحانه –
از نظر ظاهری خیلی قشنگه
از نظر سرعت در ارسال کالا و بسته بندی بی نظیر 🌷
اما در خصوص نرمی بالش؛ با قرار گرفتن سر و گردن در روی بالش ؛ فرم سر و گردنو نمیگیره و نرمی مورد نظرمو نداشت.
مسعود (مالک تایید شده) –
بالش امروز به دستم رسید . نرم و خوبه فقط یه مقدار برای من ارتفاعش زیاد بود که مقداری از الیاف رو از داخل بالشت خارج کردم اوکی شد .